5 Simple Statements About Services Explained

Wiki Article

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van emblem’s, namen of layouts op various kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde product.

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel leading kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Get hold of satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken over het algemeen goed.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Tremendous snelle service en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

I am seriously happy about my order! The printing was quick and of really superior quality, furthermore the conversation Along with the operator was pretty enjoyable. I definitely suggest this shop!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun website recht komen in borduurwerk.

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Report this wiki page